Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats - Zilver

€ 149,99

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats - Zilver

  • Voor- en achtercarrosserie AL 6061 T6
  • Materiaal: staal
  • Wrijvingskegelverstelsysteem
  • Vaste 35x24 tpi-compatibiliteit
  • Voorste gat 36
  • Achterste gat 36
  • Voor 100mm
  • 120mm achter

Omschrijving

De Miche Primato Pista Navenset is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame naven voor hun fiets. Deze set bestaat uit een voor- en achtercarrosserie van AL 6061 T6, wat zorgt voor een stevige en stabiele constructie. Het materiaal van de naven is staal, wat zorgt voor een goede balans tussen sterkte en gewicht.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze navenset is het wrijvingskegelverstelsysteem, waarmee je de speling van de naven kunt aanpassen voor een soepelere en efficiëntere rit. De vaste 35x24 tpi-compatibiliteit zorgt ervoor dat deze naven compatibel zijn met de meeste fietsen en wielsets.

De Miche Primato Pista Navenset heeft een voorste gat van 36 en een achterste gat van 36, wat zorgt voor een goede balans tussen sterkte en gewicht. De voorste naaf heeft een breedte van 100mm en de achterste naaf heeft een breedte van 120mm, wat zorgt voor een goede pasvorm op de meeste fietsen.

Al met al is de Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats Zilver een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en duurzame naven voor hun fiets. Met een stevige constructie, een efficiënt verstelsysteem en een goede pasvorm, is deze navenset een geweldige investering voor elke fietser.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Naafsets

Klanten die Miche Primato Pista Navenset 36 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten