Miche Primato Pista Track Achternaaf 36 Gaats - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Primato Pista Track Achternaaf 36 Gaats - Zilver

  • Achterbak AL 6061 T6
  • Materiaal: staal
  • Wrijvingskegelverstelsysteem
  • Vaste 35x24 tpi-compatibiliteit
  • 36 gaten
  • 120mm achter

Omschrijving

De Miche Primato Pista Track Achternaaf 36 Gaats Zilver is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame achternaaf voor hun fiets. Deze achternaaf is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een achterbak van AL 6061 T6, wat zorgt voor een stevige en stabiele constructie.

Met het wrijvingskegelverstelsysteem kunt u de naaf eenvoudig afstellen en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. De vaste 35x24 tpi-compatibiliteit zorgt ervoor dat deze achternaaf compatibel is met de meeste fietsen en onderdelen.

De Miche Primato Pista Track Achternaaf heeft 36 gaten en een achterbreedte van 120mm, waardoor deze geschikt is voor de meeste fietsen. De zilveren kleur geeft deze achternaaf een stijlvolle uitstraling en past goed bij de meeste fietsen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Pista Track Achternaaf 36 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die Miche Primato Pista Track Achternaaf 36 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten