Miche Primato Pista Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Primato Pista Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

  • Achterbak AL 6061 T6
  • Materiaal: staal
  • Wrijvingskegelverstelsysteem
  • Vaste 35x24 tpi-compatibiliteit
  • Achterste gat 32
  • 120mm achter

Omschrijving

De Miche Primato Pista Track Achternaaf 32 Gaats Zwart is een hoogwaardige achternaaf die speciaal is ontworpen voor gebruik op de baan. De achterbak is gemaakt van AL 6061 T6 aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp. Het materiaal van de naaf zelf is staal, wat zorgt voor een uitstekende sterkte en betrouwbaarheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze achternaaf is het wrijvingskegelverstelsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om de naaf eenvoudig af te stellen en te onderhouden, waardoor je altijd een soepele en efficiënte rit hebt. Daarnaast is de naaf compatibel met een vaste 35x24 tpi, wat betekent dat je hem kunt gebruiken met een breed scala aan tandwielen.

De Miche Primato Pista Track Achternaaf heeft 32 gaten aan de achterkant en een breedte van 120 mm. Dit maakt hem geschikt voor de meeste baanfietsen en zorgt voor een stevige en stabiele verbinding tussen de naaf en het frame. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige achternaaf voor je baanfiets, dan is de Miche Primato Pista Track Achternaaf 32 Gaats Zwart een uitstekende keuze.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Pista Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die Miche Primato Pista Track Achternaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten