Miche Primato Remklauw - Zwart

€ 42,95 € 34,95
1 Review
100% of 100

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Primato Remklauw - Zwart

 • Speciale thermisch behandelde stalen pivots.
 • Dual pivot design.
 • Roestvrij stalen schroeven en moeren.
 • Aluminium body.
 • Rem pad met instelbare hoek.

Omschrijving

De Miche Primato Remklauw in het zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame remmen. Deze remklauw is voorzien van speciale thermisch behandelde stalen pivots, wat zorgt voor een lange levensduur en een uitstekende remkracht. Het dual pivot design zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de remkracht, waardoor je altijd veilig en gecontroleerd kunt remmen.

De remklauw is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en stijlvolle uitstraling. De roestvrij stalen schroeven en moeren zorgen voor een stevige en veilige bevestiging op je fiets. Daarnaast is de rem pad voorzien van een instelbare hoek, zodat je de remklauw perfect kunt afstellen op jouw persoonlijke voorkeuren.

Kortom, de Miche Primato Remklauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame remmen. Met zijn hoogwaardige materialen en slimme ontwerp ben je verzekerd van een veilige en comfortabele fietservaring.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Primato Remklauw - Zwart

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. olivier.vernhes

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  monteert zeer goed en gemakkelijk aan de voorkant op Raval

Klanten die Miche Primato Remklauw - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten