Miche Presta Ventielverlenger 70mm - Rood

4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Presta Ventielverlenger 70mm - Rood

  • Materiaal: geanodiseerd aluminium
  • Bevat: 2 verlengers

Omschrijving

De Miche Presta Ventielverlenger 70mm Rood is een handig accessoire voor elke fietser. Deze ventielverlenger is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor een duurzaam en lichtgewicht ontwerp. Met een lengte van 70mm is deze verlenger geschikt voor de meeste fietsbanden met een Presta-ventiel.

De set bevat twee verlengers, waardoor je zowel het voor- als achterwiel van je fiets kunt voorzien van een verlengstuk. Dit is vooral handig als je gebruik maakt van diepere velgen, waarbij het ventiel moeilijk te bereiken is. Met de Miche Presta Ventielverlenger hoef je niet meer te prutsen met een te kort ventiel en kun je gemakkelijk je banden oppompen.

De rode kleur van de ventielverlenger geeft je fiets bovendien een opvallende en sportieve uitstraling. Kortom, de Miche Presta Ventielverlenger 70mm Rood is een praktisch en stijlvol accessoire voor elke fietser.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Presta Ventielverlenger 70mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietswiel Accessoires

Klanten die Miche Presta Ventielverlenger 70mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten