Miche Presta Ventielverlenger 60mm - Rood

€ 26,50 € 19,99

Bespaar 25% (-€ 6,51)

5-6 Werkdagen

Specificaties Miche Presta Ventielverlenger 60mm - Rood

  • Materiaal: geanodiseerd aluminium
  • Bevat: 2 verlengers

Omschrijving

De Miche Presta Ventielverlenger 60mm Rood is een handig accessoire voor fietsers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun ventielen te verlengen. Deze verlengers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat betekent dat ze duurzaam en lichtgewicht zijn. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een opvallende rode kleur, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in je gereedschapskist.

Deze set bevat twee verlengers, waardoor je beide wielen van je fiets kunt voorzien van een verlengstuk. Met een lengte van 60mm zijn deze verlengers geschikt voor de meeste ventielen. Het installeren van de verlengers is eenvoudig en kan in enkele minuten worden gedaan met behulp van een inbussleutel.

Als je op zoek bent naar een handige en betrouwbare manier om je ventielen te verlengen, dan is de Miche Presta Ventielverlenger 60mm Rood een uitstekende keuze. Met hun duurzame constructie en opvallende kleur zijn deze verlengers een must-have voor elke fietser die graag op pad gaat.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Presta Ventielverlenger 60mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ventilen

Klanten die Miche Presta Ventielverlenger 60mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten