Miche Presta Ventielverlenger 40mm - Rood

€ 26,50 € 19,99

Bespaar 25% (-€ 6,51)

5-6 Werkdagen

Specificaties Miche Presta Ventielverlenger 40mm - Rood

  • Materiaal: geanodiseerd aluminium
  • Bevat: 2 verlengers

Omschrijving

De Miche Presta Ventielverlenger 40mm Rood is een handig accessoire voor elke fietser. Deze verlengers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en zijn ontworpen om de lengte van het ventiel van je fiets te verlengen. Dit is vooral handig als je gebruik maakt van hoge velgen of als je moeilijk bij het ventiel kunt komen.

De verlengers worden geleverd in een set van twee en hebben een lengte van 40mm. Dit betekent dat je genoeg lengte hebt om het ventiel gemakkelijk te bereiken en de band op te pompen. De rode kleur van de verlengers zorgt ervoor dat ze goed opvallen en je ze niet snel kwijtraakt.

Met de Miche Presta Ventielverlenger 40mm Rood ben je altijd goed voorbereid op elke fietsrit. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen op de meeste fietsen. Voeg deze handige accessoire toe aan je fietsuitrusting en geniet van een comfortabele en veilige rit!

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Presta Ventielverlenger 40mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Miche Presta Ventielverlenger 40mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten