Miche Presta Ventielverlenger 30mm - Rood

€ 26,50 € 19,99

Bespaar 25% (-€ 6,51)

5-6 Werkdagen

Specificaties Miche Presta Ventielverlenger 30mm - Rood

  • Materiaal: geanodiseerd aluminium
  • Bevat: 2 verlengers

Omschrijving

De Miche Presta Ventielverlenger 30mm Rood is een handig accessoire voor elke fietser. Deze verlengers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en zijn ontworpen om de lengte van het ventiel van je fiets te verlengen. Dit is vooral handig als je gebruik maakt van hoge velgen of als je moeilijk bij het ventiel kunt komen.

De set bevat twee verlengers, zodat je beide wielen van je fiets kunt voorzien van een verlengstuk. De rode kleur geeft de verlengers een opvallende uitstraling en zorgt ervoor dat je fiets er nog stijlvoller uitziet.

De Miche Presta Ventielverlenger 30mm Rood is eenvoudig te installeren en past op de meeste fietsen. Met deze verlengers hoef je je geen zorgen meer te maken over het bereiken van het ventiel van je fiets en kun je genieten van een comfortabele en veilige rit.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Presta Ventielverlenger 30mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ventilen

Klanten die Miche Presta Ventielverlenger 30mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten