Miche Pistard Air 165mm Crankstel - Zwart

€ 319,00 Van € 222,00

Bespaar 30% (-€ 97,00)

48-72hrs

Specificaties Miche Pistard Air 165mm Crankstel - Zwart

  • Cranks voor fixed gear met steekas voor BSC trapas.
  • Materiaal: AL6082 T6 cranks, AL7075-T6 Advanced Pista kettingblad.
  • Gefreesd CNC en TT (Total Treatment) geanodiseerd.
  • Cranklengte: 165 mm.
  • BCD: 144 mm.
  • Gewicht: 725 gram.
  • < li>Compatibiliteit trapas: Miche Evo Max< /li >

Omschrijving

De Miche Pistard Air 165mm Crankstel Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige crankset voor hun fixed gear fiets. Deze crankset is voorzien van een steekas voor BSC trapas en is gemaakt van AL6082 T6 cranks en AL7075-T6 Advanced Pista kettingblad. Dit zorgt voor een duurzame en betrouwbare crankset die lang meegaat.

De Miche Pistard Air 165mm Crankstel is gefreesd C C en TT (Total Treatment) geanodiseerd, wat zorgt voor een gladde en strakke afwerking. De cranklengte van 165 mm en BCD van 144 mm maken deze crankset geschikt voor de meeste fixed gear fietsen. Met een gewicht van slechts 725 gram is deze crankset ook lichtgewicht en zorgt voor een soepele en efficiënte rit.

De Miche Pistard Air 165mm Crankstel is compatibel met de Miche Evo Max trapas, die apart verkrijgbaar is. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare crankset voor je fixed gear fiets, dan is de Miche Pistard Air 165mm Crankstel Zwart zeker een goede keuze.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Pistard Air 165mm Crankstel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Miche Pistard Air 165mm Crankstel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten