Miche Pista Single Speeds Ketting 9,15mm - Zilver

€ 50,00 € 38,95

Bespaar 22% (-€ 11,05)

4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Pista Single Speeds Ketting 9,15mm - Zilver

  • Materiaal: vernikkeld staal
  • dikte: 9.15mm
  • Afmetingen: 1/2 ”- 1/8”
  • Gewicht: 418g
  • Lengte: 114 cm

Omschrijving

De Miche Pista Single Speeds Ketting 9,15mm Zilver is een hoogwaardige ketting die speciaal is ontworpen voor gebruik op de baan. Het materiaal is vernikkeld staal, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid. De dikte van de ketting is 9,15mm, wat zorgt voor een goede krachtoverbrenging en een soepele werking.

De afmetingen van de Miche Pista Single Speeds Ketting zijn 1/2 ”- 1/8”, wat betekent dat deze ketting geschikt is voor de meeste single speed fietsen. Het gewicht van de ketting is 418g, wat relatief licht is voor een ketting van deze grootte. De lengte van de ketting is 114 cm, wat voldoende is voor de meeste fietsen.

Al met al is de Miche Pista Single Speeds Ketting 9,15mm Zilver een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame ketting voor zijn of haar single speed fiets. Met zijn hoogwaardige materiaal en goede afmetingen is deze ketting geschikt voor zowel beginners als ervaren fietsers.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Pista Single Speeds Ketting 9,15mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Kettingen

Klanten die Miche Pista Single Speeds Ketting 9,15mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten