Miche Performance Remhendel Set - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Performance Remhendel Set - Zwart

      
  • Cantilever en caliper remhendel
  • Hefboomontwerp voor 2-3 vingers.
  • Instelbaar hendelbereik.
  • Voor stuur: 22.2.
  • Inclusief hamerkop remkabels (voor en achter).
  • Inclusief zwarte kabelmantel.
  • Gewicht: 300g (ongeveer)
  • Materiaal: gesmeed aluminium.

Omschrijving

Het paar Miche Performance-hendels in zwarte kleur is compatibel met plat stuur. De hendelmaat is ontworpen met een ergonomische vorm die de positie van uw vingers vergemakkelijkt, zodat u te allen tijde perfecte remcontrole kunt hebben en veilig op de fiets kunt rijden. De lengte van de hendels is gemaakt om met maximaal 3 vingers te bedienen.

Miche Performance-hendels zijn inclusief de voor- en achterremkabel en de zwarte kabelafdekking.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Performance Remhendel Set - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Remhendels

Klanten die Miche Performance Remhendel Set - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten