Miche Performance Remklauw - Zwart

€ 43,00 € 29,99

Bespaar 30% (-€ 13,01)

3 Reviews
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Miche Performance Remklauw - Zwart

 • Speciale thermisch behandelde stalen pivots.
 • Dual pivot design.
 • Roestvrij stalen schroeven en moeren.
 • Aluminium body.
 • Dimension: 41 - 57mm.
 • Rem pad met instelbare hoek.

Omschrijving

De Miche Performance Remklauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame remmen. Deze remklauw is voorzien van speciale thermisch behandelde stalen pivots, wat zorgt voor een soepele en nauwkeurige werking. Het dual pivot design zorgt voor een krachtige remkracht en een snelle reactietijd.

De remklauw is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is voorzien van roestvrij stalen schroeven en moeren. Dit zorgt voor een lange levensduur en een uitstekende weerstand tegen corrosie. De remklauw heeft een afmeting van 41 57mm en is geschikt voor verschillende soorten fietsen.

De rem pad van de Miche Performance Remklauw is voorzien van een instelbare hoek, waardoor je de remkracht naar wens kunt aanpassen. Dit zorgt voor een optimale remprestatie en een veilige rit. Kortom, de Miche Performance Remklauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame remmen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Performance Remklauw - Zwart

5/5

100%

3 review(s)

5 Stars

3

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. federico.dostuni

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Voor deze prijs zijn deze remmen de beste die er is!

 2. vinotero

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Ik raad ze 100% aan, ze zien er geweldig uit.

 3. albert.bouquet

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Goede kwaliteit goede prijs-kwaliteitverhouding

Klanten die Miche Performance Remklauw - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten