Miche Fixed Tandwiel 14t - Zilver

€ 22,90 € 16,99

Bespaar 26% (-€ 5,91)

48-72hrs

Specificaties Miche Fixed Tandwiel 14t - Zilver

  • Hoge kwaliteit tandwiel.
  • Materiaal: staal.
  • 14 tanden.
  • 1.37" x 24 tpi.
  • Lockring niet inbegrepen.
  • Housing Inclusief voor betere fit.

Omschrijving

De Miche Fixed Tandwiel 14t Zilver is een hoogwaardig tandwiel van staal. Met 14 tanden en een 1.37" x 24 tpi maatvoering is dit tandwiel geschikt voor de meeste fietsen. Let op: de lockring is niet inbegrepen bij dit product.

De Miche Fixed Tandwiel 14t Zilver wordt geleverd inclusief housing voor een betere fit. Dit zorgt ervoor dat het tandwiel stevig op zijn plek blijft zitten en niet gaat slippen tijdens het fietsen. De hoge kwaliteit van dit tandwiel zorgt ervoor dat het lang meegaat en betrouwbaar is.

Als je op zoek bent naar een duurzaam en betrouwbaar tandwiel voor je fiets, dan is de Miche Fixed Tandwiel 14t Zilver een uitstekende keuze. Met zijn hoogwaardige materiaal en stevige fit, ben je verzekerd van een goede prestatie tijdens het fietsen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Fixed Tandwiel 14t - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Tandwielen & Cassettes

Klanten die Miche Fixed Tandwiel 14t - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten