Miche Fixed Tandwiel 13t - Zilver

€ 22,90 € 16,99

Bespaar 26% (-€ 5,91)

48-72hrs

Specificaties Miche Fixed Tandwiel 13t - Zilver

  • Hoge kwaliteit tandwiel.
  • Materiaal: steel.
  • 13 tanden.
  • 1.37" x 24 tpi.
  • Locking niet inbegrepen.
  • Housing Inclusief for betere fit.

Omschrijving

De Miche Fixed Tandwiel 13t Zilver is een hoogwaardig tandwiel van uitstekende kwaliteit. Het is gemaakt van staal en heeft 13 tanden. Dit tandwiel heeft een schroefdraad van 1.37" x 24 tpi en wordt geleverd zonder locking.

Deze Miche Fixed Tandwiel 13t Zilver wordt geleverd inclusief housing voor een betere fit. Dit zorgt ervoor dat het tandwiel goed op zijn plaats blijft zitten en niet gaat schuiven tijdens het fietsen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam tandwiel voor je fiets, dan is de Miche Fixed Tandwiel 13t Zilver een uitstekende keuze. Het is geschikt voor verschillende soorten fietsen en biedt een soepele en efficiënte overbrenging van kracht van de pedalen naar het achterwiel.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Fixed Tandwiel 13t - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Tandwielen & Cassettes

Klanten die Miche Fixed Tandwiel 13t - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten