Miche DX IS6 Fietswiel accessoire Kit TX12 - Zilver

€ 56,00 € 39,99

Bespaar 29% (-€ 16,01)

5-6 Werkdagen

Specificaties Miche DX IS6 Fietswiel accessoire Kit TX12 - Zilver

  • voor achterassen
  • DX IS6-compatibel
  • Materiaal: staal

Omschrijving

De Miche DX IS6 Fietswiel accessoire Kit TX12 Zilver is een geweldige aanvulling op je fietsaccessoires. Dit accessoire kit is speciaal ontworpen voor achterassen en is compatibel met DX IS6. Het is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Met deze kit kun je je fietswiel gemakkelijk en snel vervangen. Het is een geweldige optie voor fietsers die graag hun eigen reparaties uitvoeren en hun fietsen in topconditie willen houden. Het is ook een geweldige optie voor fietsenwinkels die hun klanten een betrouwbare en duurzame oplossing willen bieden.

Deze kit is een geweldige investering voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fietswiel. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, en het zal je helpen om je fiets in topconditie te houden. Bestel vandaag nog de Miche DX IS6 Fietswiel accessoire Kit TX12 Zilver en geniet van een betrouwbare en duurzame oplossing voor je fietswiel.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche DX IS6 Fietswiel accessoire Kit TX12 - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Miche DX IS6 Fietswiel accessoire Kit TX12 - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten