Miche Ketting 6,70mm - Zilver

€ 33,00 € 22,99

Bespaar 30% (-€ 10,01)

4-5 Werkdagen

Specificaties Miche Ketting 6,70mm - Zilver

  • Materiaal: vernikkeld staal
  • dikte: 6,70mm
  • Afmetingen: 1/2 ”- 3/32”
  • Gewicht: 294g
  • Lengte: 116 cm

Omschrijving

De Miche Ketting 6,70mm Zilver is een hoogwaardige ketting die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gemaakt van vernikkeld staal, is deze ketting bestand tegen slijtage en corrosie, waardoor hij lang meegaat en zijn prestaties behoudt.

Met een dikte van 6,70mm en afmetingen van 1/2 "- 3/32", is deze ketting geschikt voor de meeste fietsen en biedt hij een soepele en efficiënte overdracht van kracht. Het gewicht van 294g en de lengte van 116 cm maken deze ketting ook licht en gemakkelijk te hanteren.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare ketting voor je dagelijkse ritten, de Miche Ketting 6,70mm Zilver is een uitstekende keuze die je niet teleur zal stellen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Ketting 6,70mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Kettingen

Klanten die Miche Ketting 6,70mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten