Taya Mezzo Ketting - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Taya Mezzo Ketting - Zwart

  • Half-schakel opvallend design en eenvoudige aanpassing.
  • Asymmetrische vorm voor het strakhouden van tandwielen.
  • Hoge weerstand en duurzaamheid.
  • 1/2" * 1/8".
  • Teflon verf.
  • 105 schakels.
  • Hoge treksterkte 1030kg.
  • ISO-9633.

Omschrijving

De Taya Mezzo Ketting in het zwart is een opvallend ontworpen ketting die gemakkelijk aan te passen is. De half-schakel maakt het mogelijk om de ketting precies op de juiste lengte te krijgen. De asymmetrische vorm zorgt ervoor dat de tandwielen strak blijven zitten en de ketting soepel blijft lopen.

Deze ketting is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een hoge weerstand en duurzaamheid. De Teflon verf zorgt ervoor dat de ketting goed beschermd is tegen roest en corrosie. Met 105 schakels en een hoge treksterkte van 1030kg is deze ketting geschikt voor de meeste fietsen.

De Taya Mezzo Ketting voldoet aan de ISO-9633 norm en heeft een afmeting van 1/2" * 1/8". Kortom, een betrouwbare en duurzame ketting die perfect is voor de fanatieke fietser.

Over Taya

Taya is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1969 in Taiwan. Oorspronkelijk afkomstig uit dit land dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in de fietsindustrie, heeft Taya zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van fietskettingen.

Met meer dan vijf decennia aan ervaring heeft Taya een solide reputatie opgebouwd vanwege haar toewijding aan kwaliteit en innovatie in kettingproductie. De producten zijn nauwkeurig ontworpen en gemaakt met de beste materialen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden in alle soorten omstandigheden en terreinen.

Reviews Taya Mezzo Ketting - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Taya Mezzo Ketting - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten