Taya Mezzo ketting - Wit

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Taya Mezzo ketting - Wit

  • Half- Link opvallend design en eenvoudige aanpassing.
  • Asymmetrische vorm voor het strakhouden van tandwielen
  • Hoge weerstand en duurzaamheid.
  • 1/2" * 1/8".
  • Teflon paint.
  • 105 schakels.
  • Hoge treksterkte 1030kg.
  • ISO-9633.

Omschrijving

De Taya Mezzo ketting in het wit is een opvallend ontworpen ketting die gemakkelijk aan te passen is. De half-link maakt het mogelijk om de ketting precies op de juiste lengte te krijgen. De asymmetrische vorm zorgt ervoor dat de tandwielen strak blijven zitten en voorkomt dat de ketting eraf loopt.

Deze ketting is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer duurzaam en bestand tegen hoge weerstand. De Teflon paint zorgt ervoor dat de ketting minder snel vuil wordt en gemakkelijker schoon te maken is. Met 105 schakels en een hoge treksterkte van 1030kg is deze ketting geschikt voor de meeste fietsen.

De Taya Mezzo ketting voldoet aan de ISO-9633 norm en heeft een afmeting van 1/2" * 1/8". Kortom, een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle ketting voor zijn of haar fiets.

Over Taya

Taya is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1969 in Taiwan. Oorspronkelijk afkomstig uit dit land dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in de fietsindustrie, heeft Taya zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten van fietskettingen.

Met meer dan vijf decennia aan ervaring heeft Taya een solide reputatie opgebouwd vanwege haar toewijding aan kwaliteit en innovatie in kettingproductie. De producten zijn nauwkeurig ontworpen en gemaakt met de beste materialen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden in alle soorten omstandigheden en terreinen.

Reviews Taya Mezzo ketting - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Taya Mezzo ketting - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten