Merlin Nano Shield Waterdichting 200ml

3-4 Werkdagen

Specificaties Merlin Nano Shield Waterdichting 200ml

 • Het is een beschermer voor stoffen en leer, gebaseerd op nanotechnologie.
 • Het vormt een onzichtbare laag op stoffen, waardoor ze een sterk hydrofoob en oleofoob karakter krijgen.
 • Het verandert de visuele eigenschappen van de stoffen niet en behoudt hun ademend vermogen.
 • Het preparaat is vrij van koolwaterstoffen en het gebruikte oplosmiddel bestaat uitsluitend uit alcohol. Bovendien is het dankzij de nanotechnologische samenstelling vrij van fluorverbindingen.
 • Het kan ook worden gebruikt om technische kledingstukken die hun waterdichte capaciteit hebben verloren, nieuw leven in te blazen en de bescherming in naden, ritsen, enz.
 • Aanbrengen op schoon kledingstuk. We raden aan om eerst een test uit te voeren op een onopvallende plaats.
 • Spray op het kledingstuk zonder te vloeien. Als referentie is de spuittijd van een 40 x 40 cm. het is ongeveer 5 seconden
 • In zeer donkere kledingstukken kan een teveel aan aangebrachte hoeveelheid een lichtwitte sluier veroorzaken. In sommige stoffen kan een lichte kroezing van de vezels worden waargenomen bij het aanbrengen van het product
 • Droogtijd: 12 minuten op katoen. (40 g/m2 - 20ºC)
 • Volledige kuur: 24u
 • Waterdichtheid: 8 volgens Dupont-methode (Maximum)
 • Oliebestendigheid: 8-B volgens AATCC-118/97 standaard

Omschrijving

De Merlin Nano Shield Waterdichting 200ml is een innovatieve beschermer voor stoffen en leer, gebaseerd op nanotechnologie. Het vormt een onzichtbare laag op stoffen, waardoor ze een sterk hydrofoob en oleofoob karakter krijgen. Dit betekent dat het kledingstuk beschermd is tegen water en olie, zonder dat de visuele eigenschappen van de stoffen veranderen. Bovendien behoudt het kledingstuk zijn ademend vermogen, wat zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen.

Het preparaat is vrij van koolwaterstoffen en het gebruikte oplosmiddel bestaat uitsluitend uit alcohol. Bovendien is het dankzij de nanotechnologische samenstelling vrij van fluorverbindingen. Dit maakt het product niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk.

De Merlin Nano Shield Waterdichting 200ml kan ook worden gebruikt om technische kledingstukken die hun waterdichte capaciteit hebben verloren, nieuw leven in te blazen en de bescherming in naden, ritsen, enz. te verbeteren. Het aanbrengen is eenvoudig: spray het product op een schoon kledingstuk zonder te vloeien. We raden aan om eerst een test uit te voeren op een onopvallende plaats. De droogtijd is slechts 12 minuten op katoen (40 g/m2 20ºC) en de volledige kuur duurt 24 uur.

Met een waterdichtheid van 8 volgens Dupont-methode (Maximum) en een oliebestendigheid van 8-B volgens AATCC-118/97 standaard, is de Merlin Nano Shield Waterdichting 200ml een betrouwbare en effectieve keuze voor elke fietser die zijn of haar kleding wil beschermen tegen de elementen.

Over Merlin

Precisie, expertise en 45 jaar ervaring in de chemische sector onderschrijven de productiekwaliteit van Merlin-producten, evenals een breed scala aan hoogwaardige artikelen en innovatieve oplossingen voor fietsverzorging.

Het doel is om te werken met geavanceerde en innovatieve materialen en toegewijd te zijn aan de klanten.

Reviews Merlin Nano Shield Waterdichting 200ml

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Reinigings- & Onderhoudsmiddelen

Klanten die Merlin Nano Shield Waterdichting 200ml kochten, kochten ook

Recent bekeken producten