Men Join Achternaaf 32 Gaats - Zwart

48-72hrs

Specificaties Men Join Achternaaf 32 Gaats - Zwart

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • Flip-Flop achternaaf: (Vast/Vrijloop).
  • O.L.D. 120 mm.
  • 3/8" * 26TPI.

Omschrijving

De Men Join Achternaaf 32 Gaats Zwart is een hoogwaardige achternaaf die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze achternaaf is voorzien van afgedichte cartridge-lagers, wat zorgt voor een soepele en efficiënte werking. Met 32 gaten is deze achternaaf geschikt voor een breed scala aan fietswielen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Men Join Achternaaf 32 Gaats Zwart is de flip-flop achternaaf. Dit betekent dat de naaf kan worden omgedraaid om te schakelen tussen een vast tandwiel en een vrijloop. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor fietsers die graag experimenteren met verschillende rijstijlen en terreinen.

De Men Join Achternaaf 32 Gaats Zwart heeft een O.L.D. van 120mm en een 3/8" * 26TPI as. Dit maakt het compatibel met een breed scala aan fietsframes en -wielen. Bovendien is de zwarte afwerking van deze achternaaf stijlvol en tijdloos, waardoor het een geweldige keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar een product dat er net zo goed uitziet als het presteert.

Reviews Men Join Achternaaf 32 Gaats - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Men Join Achternaaf 32 Gaats - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten