Men Join Achternaaf 32 Gaats - Zilver

48-72hrs

Specificaties Men Join Achternaaf 32 Gaats - Zilver

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • Flip-Flop achternaaf: (Vast/Vrijloop).
  • O.L.D. 120 mm.
  • 3/8" * 26TPI.

Omschrijving

De Men Join Achternaaf 32 Gaats Zilver is een hoogwaardige achternaaf die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze achternaaf is voorzien van afgedichte cartridge-lagers, wat zorgt voor een soepele en efficiënte werking. Met 32 gaten is deze achternaaf geschikt voor een breed scala aan fietswielen.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze achternaaf is de flip-flop achternaaf, die kan worden omgedraaid om te schakelen tussen een vast tandwiel en een vrijloop. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor fietsers die graag experimenteren met verschillende rijstijlen en terreinen. De O.L.D. van 120 mm en de 3/8" * 26TPI zorgen ervoor dat deze achternaaf compatibel is met de meeste fietsen.

Al met al is de Men Join Achternaaf 32 Gaats Zilver een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige achternaaf. Met zijn hoogwaardige constructie en flip-flop achternaaf is deze achternaaf perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor meer uitdagende ritten.

Reviews Men Join Achternaaf 32 Gaats - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Men Join Achternaaf 32 Gaats - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten