Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 174-180mm TP 1,75mm

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 174-180mm TP 1,75mm

  • Materiaal: CNC-aluminium
  • Oefenrolas
  • Inclusief schroeven en ringen
  • Compatibiliteit: Pulse 3.0
  • Diameter: 12 mm
  • Lengte: 174-180 mm
  • TP=1,75 mm
  • Gewicht: 53,6 g

Omschrijving

De Massi Trainer Boost is een ideale trainingsaccessoire voor fietsers die hun prestaties thuis willen verbeteren. Gemaakt van CNC-aluminium, is deze rollenas stevig en duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur. Het hoogwaardige ontwerp maakt eenvoudige installatie en aanpassing op de trainingsrol mogelijk.

Deze rollenas wordt geleverd met schroeven en ringen, wat de installatie nog gemakkelijker maakt. Bovendien is het compatibel met het model Pulse 3.0, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die al in het bezit zijn van deze trainingsrol. Met een diameter van 12 mm en een lengte van 174-180 mm past deze rollenas perfect op de meeste fietsen.

Met een gewicht van slechts 53,6 g voegt de Massi Trainer Boost rollenas geen extra gewicht toe aan de fiets. Het TP=1,75 mm ontwerp zorgt voor een nauwkeurige en veilige pasvorm. Of je nu je uithoudingsvermogen, snelheid wilt verbeteren of gewoon fit wilt blijven, deze rollenas is een uitstekende keuze voor je thuis trainingsessies.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 174-180mm TP 1,75mm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 174-180mm TP 1,75mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten