Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 172-178mm TP 1,50mm

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 172-178mm TP 1,50mm

  • Materiaal: CNC-aluminium
  • Oefenrolas
  • Inclusief schroeven en ringen
  • Compatibiliteit: Pulse 3.0
  • Diameter: 12 mm
  • Lengte: 172-178 mm
  • TP=1,50 mm
  • Gewicht: 53,2 g

Omschrijving

De Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 172-178mm TP 1,50mm is een ideale trainingsaccessoire voor fietsers die hun prestaties thuis willen verbeteren. Gemaakt van hoogwaardig CNC aluminium, garandeert deze steekas duurzaamheid en weerstand tijdens de meest intense trainingsessies.

Deze trainingssteekas is compatibel met het model Pulse 3.0, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die al in het bezit zijn van deze roller. Bovendien wordt het geleverd met schroeven en ringen, wat de installatie en aanpassing vergemakkelijkt.

Met een diameter van 12 mm en een lengte van 172-178 mm, biedt deze Massi Trainer Boost steekas stabiliteit en veiligheid tijdens de training. Bovendien zorgt de TP van 1,50 mm voor een nauwkeurige en optimale pasvorm. Met een gewicht van 53,2 g is deze steekas licht en gemakkelijk te vervoeren.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 172-178mm TP 1,50mm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Trainer Boost Steekas voor trainer 172-178mm TP 1,50mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten