Massi Trainer Steekas voor trainer 168-174mm TP 1,75mm - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Massi Trainer Steekas voor trainer 168-174mm TP 1,75mm - Zwart

  • Materiaal: CNC-aluminium
  • Oefenrolas
  • Inclusief schroeven en ringen
  • Compatibiliteit: Pulse 3.0
  • Diameter: 12 mm
  • Lengte: 168-174 mm
  • TP=1,75 mm
  • Gewicht: 51,8 g

Omschrijving

De Massi Trainer Steekas 168-174 mm TP 1,75 mm is een ideale trainingsaccessoire voor fietsers die hun prestaties thuis willen verbeteren. Gemaakt van hoogwaardig CNC aluminium, garandeert deze steekas duurzaamheid en weerstand tijdens de meest intensieve trainingsessies.

Deze trainingssteekas is compatibel met het model Pulse 3.0, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die al in het bezit zijn van deze roller. Bovendien wordt het geleverd met schroeven en ringen, wat de installatie en aanpassing vergemakkelijkt.

Met een diameter van 12 mm en een lengte van 168-174 mm biedt deze Massi Trainer Steekas een nauwkeurige en veilige pasvorm. Met een TP van 1,75 mm garandeert het optimale prestaties en een soepele en efficiënte trainingservaring. Met een gewicht van slechts 51,8 g is deze steekas licht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het een ideale keuze is voor fietsers die vaak reizen.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Trainer Steekas voor trainer 168-174mm TP 1,75mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Trainer Steekas voor trainer 168-174mm TP 1,75mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten