Massi Trainer Steekas voor trainer 154-172mm TP 1,00mm - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Massi Trainer Steekas voor trainer 154-172mm TP 1,00mm - Zwart

  • Materiaal: CNC-aluminium
  • Oefenrolas
  • Inclusief schroeven en ringen
  • Compatibiliteit: Pulse 3.0
  • Diameter: 12 mm
  • Lengte: 154-172 mm
  • TP=1,00 mm
  • Gewicht: 51,6 g

Omschrijving

De Massi Trainer Steekas voor trainer 154-172mm TP 1,00mm Zwart is een hoogwaardige accessoire ontworpen om uw fietservaring te verbeteren. Gemaakt van CNC aluminium, is deze steekas duurzaam en robuust, wat zorgt voor een lange levensduur. Bovendien zorgt het nauwkeurige ontwerp voor een perfecte pasvorm op uw fiets, waardoor u meer stabiliteit en veiligheid heeft tijdens uw trainingssessies.

Deze trainingssteekas wordt geleverd met schroeven en ringen, waardoor de installatie op uw fiets eenvoudig is. De compatibiliteit met het Pulse 3.0 model zorgt voor een perfecte en probleemloze pasvorm. Met een diameter van 12 mm en een lengte van 154-172 mm past deze steekas op de meeste trainingsfietsen. Bovendien voegt het lichte gewicht van 51,6 g geen extra belasting toe aan uw fiets, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en efficiënte training.

Kortom, de Massi Trainer Steekas voor trainer 154-172mm TP 1,00mm Zwart is een hoogwaardige accessoire die uw fietservaring zal verbeteren. De duurzame constructie van CNC aluminium, de nauwkeurige pasvorm en de compatibiliteit met het Pulse 3.0 model maken het een ideale keuze voor fietsers van alle niveaus. Mis de kans niet om uw training te verbeteren met deze hoogwaardige steekas.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Trainer Steekas voor trainer 154-172mm TP 1,00mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Trainer Steekas voor trainer 154-172mm TP 1,00mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten