Massi Summer Gel Stuurlint - Geel

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Summer Gel Stuurlint - Geel

  • Materiaal: gel
  • Uitstekende grip dankzij de gravure
  • Past op alle soorten sturen
  • Elimineert elk type trilling
  • Goed zweetabsorptievermogen
  • Antislip oppervlakafwerking
  • Inclusief stuurdoppen
  • Discipline: Weg
  • Bevat 2 eenheden
  • Lengte: 2 meter

Omschrijving

De Massi Summer Gel Stuurlint Geel is de perfecte accessoire voor liefhebbers van wielrennen op de weg. Gemaakt van hoogwaardig gelmateriaal, biedt dit stuurlint een uitstekende grip dankzij de speciale gravure. Bovendien past het op alle soorten sturen, waardoor trillingen worden geëlimineerd en een comfortabelere en veiligere rijervaring wordt geboden.

Een van de opvallende kenmerken van dit stuurlint is het goede zweetabsorptievermogen, waardoor je zelfs op de warmste dagen droge en stevig vastgehouden handen aan het stuur kunt houden. Het antislip oppervlak zorgt voor optimale grip in elke situatie, waardoor je meer controle en vertrouwen hebt tijdens je ritten op de weg.

De Massi Summer Gel Stuurlint Geel wordt geleverd met stuurdoppen voor snelle en eenvoudige installatie. Elk pakket bevat 2 rollen lint, met een totale lengte van 2 meter, voldoende om het stuur van je fiets volledig te bedekken. Mis de kans niet om je fietservaring te verbeteren met dit hoogwaardige stuurlint met opvallend design.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Summer Gel Stuurlint - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Summer Gel Stuurlint - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten