Massi Softech Handvatten - Grijs/Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Softech Handvatten - Grijs/Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Extra gellaag
  • Anti-shock-effect
  • Goede elasticiteit
  • Anti slip
  • Textuurpatroon bovenop
  • Ergonomisch
  • Trillingsabsorptie

Omschrijving

De Massi Softech Grijs/Zwart handvatten zijn de perfecte aanvulling voor je fiets. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig rubber dat zorgt voor uitstekende duurzaamheid en weerstand. Bovendien hebben ze een extra laag gel die een schokabsorberend effect biedt, waardoor trillingen worden geabsorbeerd en meer comfort wordt geboden tijdens je ritten.

Deze handvatten onderscheiden zich door hun goede elasticiteit, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan verschillende handmaten en een stevige en veilige grip bieden. Bovendien voorkomt hun antislipontwerp dat je handen wegglijden, zelfs onder vochtige of zweterige omstandigheden. De bovenkant van de handvatten heeft een textuurpatroon dat de grip verbetert en een aangenaam gevoel geeft.

Tenslotte past hun ergonomisch ontwerp perfect bij de vorm van je handen, waardoor vermoeidheid en uitputting tijdens je fietstochten worden verminderd. De Massi Softech Grijs/Zwart handvatten zijn de ideale keuze voor fietsers die comfort en veiligheid zoeken bij elke pedaalslag.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Softech Handvatten - Grijs/Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Softech Handvatten - Grijs/Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten