Massi Pro Lock Comp 4,1 Handvatten - Zwart/Rood

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Pro Lock Comp 4,1 Handvatten - Zwart/Rood

  • Materiaal: gel
  • Trillingsabsorptie
  • Ergonomisch
  • Eenvoudige klemmen
  • Schroefbevestiging
  • Uitstekend gevoel met en zonder handschoenen
  • Discipline: MTB

Omschrijving

De Massi Pro Lock Comp 4,1 Handvatten Zwart/Rood zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van mountainbiken. Deze handvatten zijn gemaakt van gelmateriaal, wat zorgt voor uitstekende trillingsabsorptie en meer comfort tijdens veeleisende ritten. Bovendien past het ergonomische ontwerp perfect bij de vorm van de hand, waardoor een veilige en comfortabele grip wordt geboden.

Een van de opvallende kenmerken van deze handvatten is het eenvoudige klemmensysteem, waardoor snelle en gemakkelijke installatie mogelijk is. Bovendien zorgt de schroefbevestiging voor een stevige en veilige bevestiging, waardoor voorkomen wordt dat de handvatten tijdens het fietsen wegglijden. Of je ze nu met of zonder handschoenen gebruikt, je zult genieten van uitstekend gevoel en controle bij elke pedaalslag.

De Massi Pro Lock Comp 4,1 Handvatten Zwart/Rood zijn speciaal ontworpen voor de discipline van het mountainbiken en bieden optimale prestaties op ruige en veeleisende terreinen. Of je nu een professionele fietser bent of een amateur, deze handvatten bieden het comfort en vertrouwen dat je nodig hebt om optimaal te genieten van je avonturen op de mountainbike.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Pro Lock Comp 4,1 Handvatten - Zwart/Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Pro Lock Comp 4,1 Handvatten - Zwart/Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten