Massi Pro Lock Comp 2,1 Handvatten - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Massi Pro Lock Comp 2,1 Handvatten - Zwart

  • Materiaal: gel
  • Trillingsabsorptie
  • Ergonomisch
  • Eenvoudige klemmen
  • Schroefbevestiging
  • Uitstekend gevoel met en zonder handschoenen
  • Discipline: MTB

Omschrijving

De Massi Pro Lock Comp 2.1 Zwart handvatten zijn de perfecte keuze voor mountainbikeliefhebbers. Deze handvatten zijn gemaakt van gelmateriaal, wat zorgt voor veel comfort en absorptie van trillingen tijdens de meest veeleisende ritten. Bovendien past het ergonomische ontwerp perfect bij de vorm van de hand, waardoor een veilige en comfortabele grip wordt geboden.

Deze handvatten hebben eenvoudige klemmen en worden bevestigd met schroeven, wat zorgt voor een snelle en veilige installatie. Hun uitstekende gevoel, zowel met als zonder handschoenen, zorgt voor optimale controle over de fiets te allen tijde. Bovendien zijn ze speciaal ontworpen voor de discipline van MTB, waardoor ze ideaal zijn voor degenen die genieten van off-road routes en paden.

Kortom, de Massi Pro Lock Comp 2.1 Zwart handvatten zijn een hoogwaardige keuze voor mountainbikers die op zoek zijn naar comfort, trillingsabsorptie en een veilige grip. Hun ergonomische ontwerp en uitstekende gevoel maken ze een betrouwbare keuze om optimaal te genieten van elk fietsavontuur.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Pro Lock Comp 2,1 Handvatten - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Pro Lock Comp 2,1 Handvatten - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten