Massi Pro Lock 1 Handvatten - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Massi Pro Lock 1 Handvatten - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Antislip
  • Trillingsabsorptie
  • Ergonomisch
  • Eenvoudige klemmen
  • Schroefbevestiging
  • Uitstekend gevoel met en zonder handschoenen
  • Inclusief 2 stuurstoppers
  • Discipline: MTB
  • Gewicht: 50g

Omschrijving

De Massi Pro Lock 1 Handvatten Zwart zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van mountainbiken. Deze handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, wat zorgt voor een stevige en veilige grip te allen tijde. Bovendien zorgt het antislip ontwerp voor meer stabiliteit en controle tijdens de meest veeleisende ritten.

Een van de opvallende kenmerken van deze handvatten is hun vermogen om trillingen te absorberen. Dit betekent dat je kunt genieten van een soepelere en comfortabelere rit, waardoor vermoeidheid in handen en armen wordt verminderd. Hun ergonomische ontwerp past perfect bij de vorm van de hand, waardoor een natuurlijke positie wordt geboden en mogelijke blessures of ongemakken worden voorkomen.

De Massi Pro Lock 1 Handvatten Zwart zijn zeer eenvoudig te installeren dankzij hun eenvoudige klemmen en schroefbevestiging. Bovendien worden ze geleverd met 2 stuuruiteinden inbegrepen, waardoor je je fiets naar wens kunt aanpassen. Met een gewicht van slechts 50 g voegen deze handvatten geen extra gewicht toe aan je fiets, zodat je optimaal kunt genieten van je MTB-routes.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Pro Lock 1 Handvatten - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Pro Lock 1 Handvatten - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten