Massi MTL107 Spaaksleutel

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Massi MTL107 Spaaksleutel

  • Materiaal: zilver
  • Pas de spaakspanning aan
  • Klein en draagbaar
  • Handvat bedekt met een rubberen ring
  • Meting: 0,130"

Omschrijving

De spaaksleutel Massi MTL107 is een onmisbare accessoire voor elke fietser die zijn wielen in perfecte staat wil houden. Gemaakt van zilver, maakt deze sleutel het mogelijk om de spanning van de spaken nauwkeurig en eenvoudig aan te passen. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het een gemakkelijk mee te nemen gereedschap, ideaal om in de zak of gereedschapstas van de fiets te dragen.

Een van de opvallende kenmerken van de spaaksleutel Massi MTL107 is de handgreep bedekt met een rubberen ring, die zorgt voor een comfortabele en veilige grip tijdens gebruik. Dit stelt de fietser in staat om de spaken nauwkeuriger aan te passen zonder risico op uitglijden. Bovendien maakt de maat van 0,130" het compatibel met de meeste standaard spaken, waardoor het een veelzijdige en praktische optie is voor elk type fiets.

Kortom, de spaaksleutel Massi MTL107 is een accessoire van hoge kwaliteit en functionaliteit dat niet mag ontbreken in de gereedschapsset van elke fietser. Het zilveren materiaal, het vermogen om de spanning van de spaken aan te passen, het compacte formaat en de handgreep met rubberen ring maken het een betrouwbare en duurzame keuze. Of je nu een professionele fietser bent of een amateur, deze spaaksleutel helpt je om je wielen in perfecte staat te houden en te genieten van een soepele en veilige rit bij elke uitstap.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi MTL107 Spaaksleutel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi MTL107 Spaaksleutel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten