Massi Magnetic MTL105 Spaaksleutel

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Massi Magnetic MTL105 Spaaksleutel

  • Materiaal: zilver
  • Pas de spaakspanning aan
  • Klein en draagbaar
  • Magnetisch
  • 6 metingen

Omschrijving

De Massi Magnetic MTL105 Spaaksleutel is een essentieel accessoire voor elke fietser die zijn wielen in perfecte staat wil houden. Gemaakt van zilver, is deze spaaksleutel sterk en duurzaam, waardoor een nauwkeurige en veilige afstelling van de spaakspanning mogelijk is.

Met zijn compacte en draagbare ontwerp is deze spaaksleutel gemakkelijk mee te nemen in elke zak of gereedschapstas. Bovendien zorgt de magnetische eigenschap ervoor dat hij aan de spaken blijft kleven, wat het gebruik vergemakkelijkt en voorkomt dat hij tijdens het afstellen verloren gaat.

De Massi Magnetic MTL105 Spaaksleutel heeft 6 verschillende maten, waardoor hij compatibel is met een breed scala aan spaken. Met deze tool kunt u uw wielen perfect in balans houden en problemen zoals losse of gebroken spaken voorkomen, waardoor een veilige en comfortabele fietservaring wordt gegarandeerd.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Magnetic MTL105 Spaaksleutel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Magnetic MTL105 Spaaksleutel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten