Massi Foam Pro Light Handvatten - Rood

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Foam Pro Light Handvatten - Rood

  • Materiaal: schuim
  • Antislip
  • Trillingsabsorptie
  • Ergonomisch
  • Uitstekend gevoel met en zonder handschoenen
  • Inclusief 2 stuurstoppers
  • Discipline: MTB
  • Diameter: 30 mm
  • Lengte: 130 mm
  • Gewicht: 50g

Omschrijving

De Massi Foam Pro Light Handvatten Rood zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van mountainbiken. Deze handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig schuim, waardoor ze extreem comfortabel en duurzaam zijn. Bovendien zorgt hun antislipontwerp voor een veilige grip, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Een van de opvallende kenmerken van deze handvatten is hun vermogen om trillingen te absorberen. Dit betekent dat je kunt genieten van een soepele en comfortabele rit, zelfs op ruw terrein. Bovendien past hun ergonomisch ontwerp perfect bij de vorm van je hand, waardoor je uitzonderlijk comfort hebt tijdens de hele rit.

De Massi Foam Pro Light Handvatten Rood bieden ook uitstekend gevoel, zowel met als zonder handschoenen. Dit stelt je in staat om meer controle over je fiets te hebben en nauwkeurige manoeuvres uit te voeren. Bovendien worden ze geleverd met 2 stuurdoppen, waardoor je je rijervaring nog verder kunt personaliseren. Met een diameter van 30 mm en een lengte van 130 mm zijn deze handvatten ideaal voor elke mountainbiker. Bovendien voegt hun lichte gewicht van slechts 50 g geen extra belasting toe aan je fiets.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Foam Pro Light Handvatten - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Foam Pro Light Handvatten - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten