Massi Foam Italy Handvatten - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Foam Italy Handvatten - Zwart

  • Materiaal: schuim
  • Ontwerp geïnspireerd op de vlag van Italië
  • Trillingsabsorptie
  • Ergonomisch
  • Eenvoudige klemmen
  • Discipline: MTB
  • Diameter: 30 mm
  • Lengte: 130 mm
  • Gewicht: 17 g

Omschrijving

De Massi Foam Italy Handvatten Zwart zijn de perfecte aanvulling voor je mountainbike. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig schuim dat uitstekende trillingsabsorptie biedt, waardoor je kunt genieten van meer comfort tijdens je ritten. Bovendien is hun ontwerp geïnspireerd op de Italiaanse vlag, wat ze een unieke stijl geeft.

Deze handvatten zijn ergonomisch, wat betekent dat ze perfect passen bij de vorm van je hand en zorgen voor een stevige en comfortabele grip. Bovendien is de installatie ervan zeer eenvoudig dankzij de eenvoudige klemmen. Ze zijn ideaal voor MTB-discipline, omdat ze uitstekende controle en stabiliteit bieden op oneffen terrein.

De Massi Foam Italy Handvatten Zwart hebben een diameter van 30 mm en een lengte van 130 mm, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste sturen. Bovendien zijn ze zeer licht, met een gewicht van slechts 17 g, wat geen extra gewicht aan je fiets toevoegt. Als je op zoek bent naar kwaliteitshandvatten met een aantrekkelijk ontwerp en uitstekende prestaties, dan zijn deze handvatten de perfecte keuze.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Foam Italy Handvatten - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Foam Italy Handvatten - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten