Massi Elite Light Handvatten - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Massi Elite Light Handvatten - Zwart

  • Materiaal: schuim
  • Antislip
  • Trillingsabsorptie
  • Ergonomisch
  • Uitstekend gevoel met en zonder handschoenen
  • Inclusief 2 stuurstoppers
  • Discipline: MTB
  • Gewicht: 50g

Omschrijving

De Massi Elite Light Handvatten Zwart zijn de perfecte aanvulling voor je mountainbike. Gemaakt van hoogwaardig schuim, bieden deze handvatten een uitstekend gevoel, zowel met als zonder handschoenen. Hun ergonomisch ontwerp past perfect bij de vorm van je hand, waardoor comfort wordt geboden en vermoeidheid tijdens je ritten wordt voorkomen.

Naast comfort hebben deze handvatten antislip-eigenschappen, waardoor je te allen tijde een stevige grip kunt behouden. Ze absorberen ook trillingen, waardoor vermoeidheid in je handen en armen wordt verminderd. Ze worden geleverd met twee stuuruiteinden voor snelle en veilige installatie.

De Massi Elite Light Handvatten Zwart zijn speciaal ontworpen voor de discipline van MTB. Met een gewicht van slechts 50 g voegen ze geen extra gewicht toe aan je fiets, zodat je optimaal kunt genieten van je ritten zonder je prestaties in gevaar te brengen. Wacht niet langer en rust jezelf uit met deze kwaliteitshandvatten om je ervaring in de bergen te verbeteren!

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Elite Light Handvatten - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Elite Light Handvatten - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten