Massi Elite Light Fluor Handvatten - Groen

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Elite Light Fluor Handvatten - Groen

  • Materiaal: schuim
  • Antislip
  • Trillingsabsorptie
  • Ergonomisch
  • Uitstekend gevoel met en zonder handschoenen
  • Inclusief 2 stuurstoppers
  • Discipline: MTB
  • Gewicht: 50g

Omschrijving

De Massi Elite Light Fluor Groene Handvatten zijn de perfecte aanvulling voor je mountainbike. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig schuim dat zorgt voor een uitstekend gevoel en comfort, zowel met als zonder handschoenen. Bovendien past hun ergonomisch ontwerp perfect bij de vorm van je hand, waardoor je een veilige en comfortabele grip hebt tijdens je ritten.

Deze handvatten onderscheiden zich ook door hun antislipvermogen, waardoor je te allen tijde optimale controle over je fiets hebt. Bovendien helpt hun trillingsabsorptie vermoeidheid in je handen en armen te verminderen, zodat je zonder ongemak van je ritten kunt genieten.

De Massi Elite Light Fluor Groene Handvatten worden geleverd met 2 stuuruiteinden voor een snelle en eenvoudige installatie. Met een gewicht van slechts 50 g voegen ze geen extra gewicht toe aan je fiets, waardoor ze een lichte en functionele keuze zijn voor liefhebbers van MTB. Geniet van een veilige en comfortabele grip met deze hoogwaardige handvatten.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Elite Light Fluor Handvatten - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Elite Light Fluor Handvatten - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten