Massi Elite Light Corck Handvatten - Bruin

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Elite Light Corck Handvatten - Bruin

  • Materiaal: schuim
  • Afwerking houtsoort
  • Antislip
  • Trillingsabsorptie
  • Ergonomisch
  • Uitstekend gevoel met en zonder handschoenen
  • Inclusief 2 stuurstoppers
  • Discipline: MTB
  • Gewicht: 50g

Omschrijving

De Massi Elite Light Corck Bruine handvatten zijn de perfecte aanvulling voor je mountainbike. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig schuim dat uitstekende trillingsabsorptie biedt, waardoor je kunt genieten van meer comfort tijdens je ritten. Bovendien geeft de houtachtige afwerking een elegante en verfijnde uitstraling aan je fiets.

Deze handvatten zijn antislip, wat zorgt voor een veilige grip, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Hun ergonomische ontwerp past perfect bij de vorm van je hand, waardoor je meer comfort hebt en vermoeidheid tijdens het fietsen vermindert. Bovendien zorgt hun uitstekende gevoel, zowel met als zonder handschoenen, ervoor dat je te allen tijde optimale controle over je fiets hebt.

De Massi Elite Light Corck Bruine handvatten worden geleverd met 2 stuurdoppen, wat de installatie vergemakkelijkt en een langere levensduur garandeert. Met een licht gewicht van slechts 50 g voegen ze geen extra gewicht toe aan je fiets, waardoor je optimaal kunt presteren tijdens je mountainbikeritten. Deze handvatten zijn speciaal ontworpen voor de discipline van MTB, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor avontuur- en adrenaline-liefhebbers op twee wielen.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Elite Light Corck Handvatten - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Elite Light Corck Handvatten - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten