Massi Double Density Bio One Handvatten - Grijs

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Massi Double Density Bio One Handvatten - Grijs

  • Materiaal: rubber
  • Antislip
  • Ergonomisch
  • Compatibel met elk standaard stuur
  • De dikte ligt comfortabel in de hand
  • Trillingsreductie
  • Beschermt de palm van de hand
  • 3D gesneden voor betere grip
  • Discipline: MTB
  • Gewicht: 13 g

Omschrijving

De Massi Double Density Bio One Grijs handvatten zijn de perfecte aanvulling voor je mountainbike. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, wat ze duurzaam en slijtvast maakt. Bovendien zorgt hun antislip ontwerp voor een stevige en veilige grip te allen tijde, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Deze handvatten zijn ergonomisch, wat betekent dat ze perfect passen bij de vorm van je hand en uitzonderlijk comfort bieden tijdens je fietstochten. Hun dikte is ook ontworpen voor een comfortabele en veilige pasvorm, waardoor trillingen worden verminderd en de palm van je hand wordt beschermd tegen mogelijke verwondingen.

Met een 3D-ontwerp bieden deze Massi handvatten een optimale grip, zelfs op moeilijk terrein. Ze zijn compatibel met elke standaard stuur, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de installatie. Bovendien voegt hun lichte gewicht van slechts 13 g geen extra gewicht toe aan je fiets. Geniet van je mountainbiketochten met de Massi Double Density Bio One Grijs handvatten.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Double Density Bio One Handvatten - Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Double Density Bio One Handvatten - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten