Massi Crank Puller

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Crank Puller

  • Materiaal: staal
  • Voor het verwijderen van drijfstangen
  • Verwijdert vierkante, octalink- en isis-cranks
  • Ontwerp met schroefdraad voor het verwijderen en installeren van vierkante cranks
  • Geschikt voor gebruik met inbussleutel of moersleutel
  • Compatibiliteit: Shimano

Omschrijving

De Massi cranktrekker is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser of fietsenmaker. Gemaakt van hoogwaardig staal, is deze trekker ontworpen om vierkante, octalink en isis crankstellen te verwijderen. Het schroefontwerp maakt het snel en gemakkelijk verwijderen en plaatsen van vierkante crankstellen mogelijk.

Deze cranktrekker is compatibel met fietsen uitgerust met Shimano-systemen, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die fietsen van dit merk bezitten. Bovendien kan het worden gebruikt met een inbussleutel of een verstelbare moersleutel, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is en geschikt is voor verschillende soorten fietsen.

Met de Massi cranktrekker kunt u efficiënt en moeiteloos uw fiets onderhouden en repareren. Het stevige materiaal en het functionele ontwerp garanderen een lange levensduur en optimale prestaties. Mis de kans niet om dit kwaliteitsgereedschap aan te schaffen dat uw werk zal vergemakkelijken en u optimaal laat genieten van uw fietstochten.

De naam in het Nederlands is: Massi Cranktrekker

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Crank Puller

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Crank Puller kochten, kochten ook

Recent bekeken producten