Massi CM09 II Achterdrager Verstelbaar - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi CM09 II Achterdrager Verstelbaar - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Met zijsteun
  • Verankering aan het frame
  • Verstelbaar
  • Compatibel met frames met schijfremmen
  • Maat: 24 "-29"
  • Maximale belasting: 25 kg
  • Gewicht: 980g

Omschrijving

De achterdrager Massi CM09 II Achterdrager Verstelbaar Zwart is de perfecte accessoire voor fietsers die extra lading moeten vervoeren op hun fietsen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze achterdrager stevig en duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur. Bovendien heeft het een zijsteun die extra stabiliteit en veiligheid biedt bij het vervoeren van zware voorwerpen.

Een van de kenmerken van deze achterdrager is de bevestiging aan het frame, wat zorgt voor een stevige en veilige installatie. Bovendien is het verstelbaar, waardoor het kan worden aangepast aan verschillende frameformaten, van 24" tot 29". Dit maakt het een veelzijdige accessoire die compatibel is met een breed scala aan fietsen.

Tenslotte is de achterdrager Massi CM09 II Achterdrager Verstelbaar Zwart compatibel met frames met schijfremmen, waardoor het ideaal is voor mountainbikes en trekkingfietsen. Met een maximale belasting van 25 kg en een gewicht van slechts 980 g, is deze achterdrager licht maar toch stevig, waardoor het mogelijk is om alles wat nodig is te vervoeren zonder de stabiliteit en balans van de fiets in gevaar te brengen.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi CM09 II Achterdrager Verstelbaar - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi CM09 II Achterdrager Verstelbaar - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten