Massi CM-12 Achterdrager Verstelbaar - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi CM-12 Achterdrager Verstelbaar - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Met zijsteun
  • Verankering aan het frame
  • Verstelbaar
  • Maat: 24 "-29"
  • Maximale belasting: 25 kg
  • Gewicht: 557 g

Omschrijving

De achterdrager Massi CM-12 Verstelbaar Zwart is de perfecte accessoire voor fietsers die extra lading moeten vervoeren op hun fietsen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze achterdrager stevig en duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur. Bovendien heeft het een zijsteun die extra stabiliteit en veiligheid biedt bij het vervoeren van zware voorwerpen.

Een van de kenmerken van deze achterdrager is de bevestiging aan het frame van de fiets, wat zorgt voor een stevige en veilige installatie. Bovendien is het verstelbaar, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende wielmaten, van 24" tot 29". Met een maximale belasting van 25 kg kan deze achterdrager een grote hoeveelheid voorwerpen vervoeren zonder de stabiliteit van de fiets in gevaar te brengen.

Met een gewicht van slechts 557 g is de achterdrager Massi CM-12 Verstelbaar Zwart lichtgewicht en voegt het geen significant gewicht toe aan de fiets. Het elegante en discrete ontwerp in het zwart past bij elke fietsstijl, of het nu gaat om een mountainbike, stadsfiets of toerfiets. Kortom, deze achterdrager is een uitstekende keuze voor fietsers die veilig en comfortabel extra lading moeten vervoeren.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi CM-12 Achterdrager Verstelbaar - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi CM-12 Achterdrager Verstelbaar - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten