Massi CM-02 Achterdrager - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi CM-02 Achterdrager - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Bevestiging van de zadelpen
  • Maat: Alle wielen
  • Klembevestigingssysteem
  • Voorzien van snelsluiting
  • Makkelijk te installeren
  • Maximale belasting: 10 kg
  • Gewicht: 670g

Omschrijving

De achterdrager Massi CM-02 Zwart is de perfecte accessoire voor fietsers die extra lading moeten vervoeren op hun fietsen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze achterdrager sterk en duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur. Het ontwerp maakt eenvoudige installatie op de zadelpen mogelijk, waardoor het compatibel is met alle soorten fietsen en wielmaten.

Een van de kenmerken van deze achterdrager is het klembevestigingssysteem, dat zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van de lading. Bovendien is het uitgerust met een snelontgrendelingssluiting, wat het gebruik vergemakkelijkt en snelle installatie en demontage mogelijk maakt. Met een maximale belasting van 10 kg is deze achterdrager ideaal voor het vervoeren van tassen, rugzakken of andere middelgrote voorwerpen.

Met een gewicht van slechts 670 g is de achterdrager Massi CM-02 Zwart lichtgewicht en voegt het geen overmatig gewicht toe aan de fiets. Het elegante en discrete ontwerp in het zwart past bij elke fietsstijl en compromitteert de esthetiek ervan niet. Kortom, deze achterdrager is een uitstekende keuze voor fietsers die een praktische en functionele oplossing zoeken om extra lading mee te nemen tijdens hun fietstochten.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi CM-02 Achterdrager - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi CM-02 Achterdrager - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten