Massi Ventielverlenger 60mm 2 stukken - Zilver

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Ventielverlenger 60mm 2 stukken - Zilver

  • Materiaal: aluminium
  • Eenvoudig te monteren
  • Universele pasvorm
  • Lengte: 60 mm
  • Bevat 2 stuks
  • Inclusief afneembare houwitser

Omschrijving

De Massi Ventielverlenger van 60mm is een onmisbare accessoire voor fietsers die een grotere lengte nodig hebben voor hun ventielen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze verlenger sterk en duurzaam, wat zorgt voor optimale prestaties te allen tijde. Dankzij de eenvoudige installatie kan iedereen het zonder problemen monteren, waardoor tijd en moeite worden bespaard.

Deze Massi Ventielverlenger heeft een universele pasvorm, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste fietsventielen die op de markt verkrijgbaar zijn. Met een lengte van 60mm biedt het de nodige extra ruimte om de banden comfortabel en veilig op te pompen. Bovendien wordt dit product geleverd in een verpakking van 2 stuks, waardoor je een reserve hebt of het op verschillende fietsen kunt gebruiken.

Een van de opvallende kenmerken van deze ventielverlenger is dat het een verwijderbare ventielkern bevat. Dit vergemakkelijkt het oppompen van de banden, omdat de ventielkern kan worden verwijderd voor directere toegang tot het ventiel. Met de Massi Ventielverlenger van 60mm kunnen fietsers genieten van meer comfort en efficiëntie tijdens hun ritten en wedstrijden.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Ventielverlenger 60mm 2 stukken - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Ventielverlenger 60mm 2 stukken - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten