Massi Ventielverlenger 30mm 2 stukken - Zilver

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Ventielverlenger 30mm 2 stukken - Zilver

  • Materiaal: aluminium
  • Eenvoudig te monteren
  • Universele pasvorm
  • Lengte: 30 mm
  • Bevat 2 stuks
  • Inclusief afneembare houwitser

Omschrijving

De Massi Ventielverlenger van 30mm is een essentieel accessoire voor fietsers die hun bandenventiel willen verlengen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze verlenger sterk en duurzaam, wat zorgt voor optimale prestaties te allen tijde. Dankzij de eenvoudige installatie kan iedereen het zonder problemen monteren, waardoor tijd en moeite worden bespaard.

Deze ventielverlenger heeft een universele pasvorm, wat betekent dat het compatibel is met de meeste fietsventielen die op de markt verkrijgbaar zijn. Met een lengte van 30mm biedt het de nodige verlenging om het oppompen van banden te vergemakkelijken, vooral in gevallen waarin het ventiel zich op een ongemakkelijke of moeilijk bereikbare positie bevindt.

De verpakking bevat 2 stuks van de Massi Ventielverlenger van 30mm, waardoor je een reserveonderdeel hebt of het op twee verschillende fietsen kunt gebruiken. Bovendien wordt elke verlenger geleverd met een verwijderbare dop, wat de installatie en verwijdering nog gemakkelijker maakt. Met de Massi Ventielverlenger van 30mm wordt het oppompen van de banden van je fiets eenvoudiger en comfortabeler dan ooit tevoren.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Ventielverlenger 30mm 2 stukken - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Ventielverlenger 30mm 2 stukken - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten