Massi Binnenband 26x2,40-2,70 Presta - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Binnenband 26x2,40-2,70 Presta - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Diameter: 26 "
  • Breedte: 2,40-2,70
  • Ventieltype: Presta
  • Ventiellengte: 39 mm
  • Wordt geleverd met afneembare houwitser
  • Discipline: MTB
  • Gewicht: 183g

Omschrijving

De Massi Binnenband 26x2,40-2,70 Presta Zwart is de perfecte aanvulling voor je mountainbike. Gemaakt van hoogwaardig rubber, biedt deze binnenband weerstand en duurzaamheid, wat zorgt voor optimale prestaties op alle soorten terrein. Met een diameter van 26" en een breedte van 2,40-2,70 past hij perfect bij de wielen van je fiets.

De Massi Binnenband 26x2,40-2,70 Presta Zwart heeft een Presta ventiel, dat zorgt voor een luchtdichte afdichting en voorkomt luchtverlies tijdens je ritten. Met een ventiellengte van 39 mm is hij compatibel met de meeste fietsvelgen. Bovendien wordt hij geleverd met een afneembare ventielkern, wat het oppompen en leeg laten lopen van de binnenband vergemakkelijkt.

Deze binnenband is speciaal ontworpen voor de discipline van het mountainbiken, met een uitzonderlijke grip en een grote weerstand tegen lekke banden. Met een gewicht van slechts 183 g voegt hij geen extra gewicht toe aan je fiets, zodat je optimaal kunt genieten van je ritten zonder je prestaties in gevaar te brengen. Laat een lekke band je fietsavontuur niet verpesten, kies de Massi Binnenband 26x2,40-2,70 Presta Zwart en fiets met vertrouwen!

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Binnenband 26x2,40-2,70 Presta - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Binnenband 26x2,40-2,70 Presta - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten