Massi Binnenband 24x1,75-2,125 Schrader - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Binnenband 24x1,75-2,125 Schrader - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Diameter: 24 "
  • Breedte: 1,75-2,125
  • Ventieltype: Schrader
  • Ventiellengte: 35 mm
  • Discipline: MTB
  • Gewicht: 132 g

Omschrijving

De Massi Binnenband 24x1,75-2,125 Schrader Zwart is de perfecte accessoire voor je mountainbike. Gemaakt van hoogwaardig rubber, garandeert deze binnenband weerstand en duurzaamheid op alle soorten terreinen. Met een diameter van 24" en een breedte van 1,75-2,125 is hij compatibel met een breed scala aan banden, waardoor hij veelzijdig en aanpasbaar is.

De Massi Binnenband 24x1,75-2,125 Schrader Zwart heeft een Schrader-ventiel, dat het meest wordt gebruikt op mountainbikes. Met een ventiellengte van 35 mm is het oppompen en leeg laten lopen van de banden eenvoudig. Bovendien zorgt het hoogwaardige ontwerp voor een luchtdichte afdichting, waardoor luchtlekkage wordt voorkomen en de juiste druk tijdens je avonturen in de bergen behouden blijft.

Met een gewicht van slechts 132 g is de Massi Binnenband 24x1,75-2,125 Schrader Zwart lichtgewicht en voegt hij geen onnodig gewicht toe aan je fiets. Dit zorgt voor een wendbaardere en efficiëntere rit. Of je nu moeilijke paden verkent of gewoon een ritje door de stad maakt, deze binnenband biedt je het vertrouwen en de prestaties die je nodig hebt.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Binnenband 24x1,75-2,125 Schrader - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Binnenband 24x1,75-2,125 Schrader - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten