Massi Kegelsleutel 13/14-15/16 2 eenheden

3-4 Werkdagen

Specificaties Massi Kegelsleutel 13/14-15/16 2 eenheden

  • Materiaal: Metaal
  • Voor 13/14 en 15/16 kegelsets
  • 4 metingen in dezelfde sleutel
  • Ontwerp met brede kop
  • Bevat 2 eenheden

Omschrijving

De Massi Kegelsleutel is de perfecte accessoire voor fietsliefhebbers die hun fietsen in perfecte staat willen houden. Gemaakt van duurzaam metaal, is deze sleutel ideaal voor kegelsets van 13/14 en 15/16. Met vier maten in één sleutel kunt u gemakkelijk de kegels van uw fiets aanpassen zonder verschillende gereedschappen te gebruiken.

Het brede kopontwerp van deze sleutel zorgt voor een stevige en veilige grip, voorkomt uitglijden en vergemakkelijkt de nauwkeurige afstelling van de kegels. Bovendien garandeert het metalen materiaal een langdurige duurzaamheid en corrosiebestendigheid, wat zorgt voor optimale prestaties gedurende lange tijd.

Deze Massi Kegelsleutel wordt geleverd in een handige verpakking met twee stuks, zodat u een reserve kunt hebben of kunt delen met een fietsvriend. Mis de kans niet om dit kwaliteitsgereedschap aan te schaffen dat het onderhoud van uw fiets vergemakkelijkt en u helpt te genieten van een soepele en veilige rit bij elke rit.

Over Massi

Massi is een Spaans merk dat een breed scala aan kwaliteitscomponenten en accessoires voor fietsen biedt, evenals hoogwaardige fietsen. Hun producten omvatten sturen, stuurpennen, zadels, pedalen, wielen, banden en vele andere essentiële componenten voor weg- en mountainbiken.

De accessoires van Massi worden ook zeer gewaardeerd door fietsers over de hele wereld, waaronder helmen, brillen, handschoenen, zadeltassen en gereedschap. Al deze producten zijn ontworpen met de meest geavanceerde technologie en de beste materialen om hun kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Als je op zoek bent naar accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit om je fiets aan te passen en de prestaties ervan te verbeteren, dan is Massi een uitstekende optie. Het merk wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie bij het vervaardigen van producten voor fietsers van alle niveaus en disciplines.

Reviews Massi Kegelsleutel 13/14-15/16 2 eenheden

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Massi Kegelsleutel 13/14-15/16 2 eenheden kochten, kochten ook

Recent bekeken producten