Mach1 x Santafixie Voorwiel - Zwart

€ 64,95
9-10 Werkdagen

Specificaties Mach1 x Santafixie Voorwiel - Zwart

  • Mach1 velg, lichtgewicht en stevig.
  • 28mm profile velg.
  • Velg in Aluminium 6063 T6.
  • Maat: 17C-622 (700C).
  • Velg gewicht: 540 gr.
  • Roestvrijstale spaken.
  • Santafixie afgedichte naaf.

Omschrijving

The Mach1 x Santafixie zwarte voorwiel is ontworpen en samengesteld door ons team van experts. Onze intentie was om een economischer wiel te vinden dan het Archetype, maar met een goede prestaties. Dit wiel is lichtgewicht (540 grams velgen), resistent en zijn maat van 22mm maakt het mogelijk bredere banden te monteren. Als je een bredere band plaatst, zul je meer grip hebben bij de bochten, zodat je meer kunt gaan liggen.

Het betreft hier een wiel met 28 mm profiel, gemonteerd met een Santafixie afgedichte naaf. Het is perfect als je op fixed stand rijdt en een wiel wilt met medium prestaties.

Zijn maat van 700c is compatibel met alle racefiets-wielen. De aanbevolen banden bij het wiel zijn maat 700cx25 tot 700cx35. Je hebt een 48mm binnenbankd nodig. En je moet een velglint tussen de velg en de binnenband monteren, om lekke banden te verminderen en te voorkomen.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

\n

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Mach1 x Santafixie Voorwiel - Zwart kochten, kochten ook

Klanten die Mach1 x Santafixie Voorwiel - Zwart kochten, kochten ook