M-Wave Engelse Schroefdraad BSA 107,5mm Trapas - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties M-Wave Engelse Schroefdraad BSA 107,5mm Trapas - Zilver

  • Afgedichte lagers.
  • 68mm shell.
  • BC 1.37" x 24T
  • Maat: 68x107,5mm.
  • Lichaam: gehard Darcomet gecoat staal.
  • Kopjes: aluminium.
  • Schacht: chromoly.

Omschrijving

De trapas is een heel belangrijke onderdeel van een fiets. Het wordt in de onderste gedeelte van de frame gezet en het is een van de onderdelen verantwoordelijk voor de aandrijving omdat het alle kracht van het trappen ondersteunt. Dit is waar de crankset aan verbonden is, en waarop de kettingblad en pedalen aan vast zitten.

Deze vierkant tapse M-Wave trapas met Engelse schroefdraad (BSA), een vervolging van de JIS standaard, en is 107,5 millimeters lang is, met afgedichte lagers, en de bracket is gemaakt van staal. De bottom brackets met Engelse schroefdraad worden meestal gebruikt in moderne fietsen. Het is de juiste bottom bracket als voor het crankstel van je fiets een 107,5mm bottom bracket is aanbevolen om de kettinglijn goed te krijgen.

Over M-Wave

M-Wave werd in 2002 opgericht door Benno Messingschlager, maar de relatie van zijn familie met fietsen begon al jaren eerder. In feite, Benno heeft een enorme kennis van de fiets sector dankzij de legacy van meer dan 90 jaar in de fietsenwereld van zijn familie. Met al deze ervaring en jaren van het zien van trends die komen en gaan, besefte Benno dat er twee voorwaarden waren die altijd blijven: klanten zijn op zoek naar kwaliteit en ze willen het tegen een redelijke prijs. Zo nu en een eeuw geleden. Zo creëerde hij M-Wave als een full service lijn van fietsonderdelen en -accessoires.

Na jaren van praktisch gebruik, een hoge standaard kwaliteitscontrole voor hun producten die ontwikkeld en ontworpen zijn in Duitsland, is M-Wave een merk geworden dat de meest veeleisende fietsers voldoet. Die mensen die op zoek zijn naar producten met een geweldige look, fantastische prestaties en, uiteraard, voor een redelijke prijs. Hun producten zijn technisch verfijnd dankzij een combinatie van hoogwaardige materialen met innovatieve oplossingen. Zo kunnen ze elke fietser tevreden krijgen met het uitgebreide assortiment van compenenten en accessoires.

Reviews M-Wave Engelse Schroefdraad BSA 107,5mm Trapas - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Trapassen

Klanten die M-Wave Engelse Schroefdraad BSA 107,5mm Trapas - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten