M-Wave 40mm Fixed Gear Voorwiel - Zwart CNC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties M-Wave 40mm Fixed Gear Voorwiel - Zwart CNC

  • 14-622 (700) wiel.
  • 40mm deep profile aluminium velg.
  • Machinale remrand.
  • Sealed naaf.
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2.52 kgs.

Omschrijving

De M-Wave velgen hebben een 40-mm profiel en acceptabel gewicht met roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden. Dit voorwiel heeft een machinale remrand, wat betekent dat de remmen op de zilveren remrand geplaatst worden.

Het DP18 model is competitief geprijsd. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 60mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over M-Wave

M-Wave werd in 2002 opgericht door Benno Messingschlager, maar de relatie van zijn familie met fietsen begon al jaren eerder. In feite, Benno heeft een enorme kennis van de fiets sector dankzij de legacy van meer dan 90 jaar in de fietsenwereld van zijn familie. Met al deze ervaring en jaren van het zien van trends die komen en gaan, besefte Benno dat er twee voorwaarden waren die altijd blijven: klanten zijn op zoek naar kwaliteit en ze willen het tegen een redelijke prijs. Zo nu en een eeuw geleden. Zo creëerde hij M-Wave als een full service lijn van fietsonderdelen en -accessoires.

Na jaren van praktisch gebruik, een hoge standaard kwaliteitscontrole voor hun producten die ontwikkeld en ontworpen zijn in Duitsland, is M-Wave een merk geworden dat de meest veeleisende fietsers voldoet. Die mensen die op zoek zijn naar producten met een geweldige look, fantastische prestaties en, uiteraard, voor een redelijke prijs. Hun producten zijn technisch verfijnd dankzij een combinatie van hoogwaardige materialen met innovatieve oplossingen. Zo kunnen ze elke fietser tevreden krijgen met het uitgebreide assortiment van compenenten en accessoires.

Reviews M-Wave 40mm Fixed Gear Voorwiel - Zwart CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die M-Wave 40mm Fixed Gear Voorwiel - Zwart CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten